24 червня перший заступник голови Головного управління Держземагентства у Хмельницькій області Дмитро Ягодін взяв участь у розширеному засіданні колегії облдержадміністрації, яке провів голова ОДА Леонід Прус. Свою роботу члени колегії сьогодні розпочали з приємного – урочистого нагородження з нагоди Дня державної служби, яке в Україні щорічно відзначають 23 червня.

Слова вітання на адресу держслужбовців Хмельниччини сьогодні лунали від голови облдержадміністрації Леоніда Пруса, начальника управління державної служби Головдержслужби України в області Григорія Гоцького, голови Федерації профспілок області Геннадія Харьковського.DSC03877

Після урочистої частини члени колегії приступили до розгляду питань порядку денного. Про стан підготовки підприємств агропромислового комплексу області до збирання зернових культур у 2014 році присутніх поінформував заступник директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Вадим Конончук.

Із доповіддю про стан виконання програми розвитку водного господарства Хмельницької області на період до 2021 року виступив начальник обласного управління водних ресурсів Юрій Димінський.

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Анатолій Польовик інформував членів колегії про стан дотримання свободи слова в області.

На завершення члени колегії затвердили план роботи облдержадміністрації на ІІІ квартал 2014 року.

Державний службовець – це особлива професія, це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Адже довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми.

Керівництво Головного управління Держземагентства у Хмельницькій області бажає усім колегам  вам в першу чергу внутрішнього самоусвідомлення тих відповідальних завдань, які на вас покладає суспільство, компетентності, ініціативи та високопрофесійного ставлення до роботи.