28 травня 2019 року заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександр Вжешневський провів виїзний прийом громадян в м.Шепетівка. За консультацією звернулися громадяни п’яти сіл Шепетівського району (Чотирбоки, Велика Рішнівка, Мокіївці, Горище, Березне). Їх цікавили питання щодо оформлення права на земельну частку (пай) в порядку спадкування, зміни цільового призначення земельної ділянки, нормативна грошова оцінка земельної ділянки, присвоєння кадастрового номера земельній ділянці, приватизації присадибної ділянки. Всім громадянам надані роз’яснення на місці.

Також 30 травня 2019 року в Головному управлінні Держгеокадастру у Хмельницькій області в.о. начальника Антон Лобунько провів особистий прийом громадян. За вирішенням земельних питань звернулося 4 людей. Актуальними виявилися питання щодо виділення земельної ділянки для особистого селянського господарства працівнику соціальної сфери, приватизація земельної ділянки. Всім громадянам надані роз’яснення та прийняті заяви на опрацювання відповідними спеціалістами.

 

Нагадуємо, що з графіком прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області можна ознайомитись на офіційному сайті або записатись за телефоном (038 2) 72-64-54 Сектор звернень громадян та доступу до публічної інформації.