З метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення начальник Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Василь Василенко провів особистий прийом громадян 17 липня 2019 року. За вирішенням земельних питань звернулося 18 людей, серед яких було три колективних звернення. Актуальними виявилися питання щодо розпаювання фермерського господарства, оформлення спадщини, пасовища, використання земельної ділянки не за призначенням, виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, надання земельної ділянки у постійне користування .

 

Всім громадянам надані роз’яснення та прийняті заяви на опрацювання відповідними спеціалістами, окремі матеріали передані в Управління з контролю за використанням та охороною земель для здійснення перевірки земельної ділянки.

Нагадуємо, що з графіком прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області можна ознайомитись на офіційному сайті або записатись за телефоном (038 2) 72-64-54 Сектор звернень громадян та доступу до публічної інформації