З метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення начальник Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Василь Василенко провів виїзний прийом громадян 5 серпня 2019 року в м.Волочиськ. За вирішенням земельних питань звернулося 3 людей. Актуальними виявилися питання щодо оподаткування, приватизації города, який складається з двох частин, передачі земель об’єднаній територіальній громаді, які не включені в інвентаризацію, надання земельної ділянки за межами населеного пункту для притулку бездомних тварин.

Всім громадянам надані роз’яснення на місці.

8 серпня заступник начальника Олександр Вжешневський провів особистий прийом, на який звернулася громадянка з питанням щодо самовільного зайняття земельної ділянки. Їй була надана консультація та прийнята заява на опрацювання відповідними спеціалістами Управління з контролю за використанням та охороною земель для здійснення перевірки земельної ділянки.

Нагадуємо, що з графіком прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області можна ознайомитись на офіційному сайті або записатись за телефоном (038 2) 72-64-54 Сектор звернень громадян та доступу до публічної інформації