З метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександр Вжешневський 26 листопада 2019 року провів виїзний прийом в смт.Летичів. За вирішенням земельних питань звернулося 5 людей. Їх цікавили питання щодо зміни цільового  призначення  земельної ділянки, подання учасниками земельних торгів документів про участь у земельних торгах, виділення земельної частки (паю) в натурі( на місцевості), щодо передачі земельних ділянок  у місцеві ОТГ.

28 листопада 2019 року на особистий прийом до начальника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Василя Василенка звернулося 37 людей, серед яких було 4 колективних звернення. Їх цікавили роз’яснення щодо отримання у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, скасування кадастрового номеру на земельну ділянку, переоформлення земельної ділянки, оформлення  городів, приватизації 5 га для школи.

Всім заявникам надані кваліфіковані відповіді та усні консультації на місці, прийняті заяви на опрацювання відповідними спеціалістами.

Нагадуємо, що з графіком прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області можна ознайомитись на офіційному сайті або записатись за телефоном (038 2) 72-64-54 Сектор звернень громадян та доступу до публічної інформації