10 грудня 2019 року з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення заступник начальника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександр Вжешневський провів прийом громадян. За вирішенням земельних питань звернулося 27 людей, серед яких було 4 колективних звернення. Актуальними на цьому тижні були питання щодо виконання рішення суду, внесення змін до наказу по зміні цільового призначення, надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, оформлення земельної ділянки для ведення фермерського господарства після смерті чоловіка, оформлення саду, надання у власність городу, який використовується з 2001 року, сплачується податок.

Всім заявникам надані кваліфіковані відповіді та усні консультації на місці, прийняті заяви на опрацювання відповідними спеціалістами.

Нагадуємо, що з графіком прийому громадян керівництвом Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області можна ознайомитись на офіційному сайті або записатись за телефоном (038 2) 72-64-54 Сектор звернень громадян та доступу до публічної інформації