Під час брифінгу для представників ЗМІ, що передував урядовій прямій телефонній лінії, Голова Держземагентства України Сергій Рудик повідомив, що на виконання доручення Кабінету Міністрів України щодо реалізації ініціативи про впровадження програми соціальної допомоги сім’ям військовослужбовців Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України відповідні міністерства та відомства завершують формування списків військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в антитерористичних операціях і бажають безоплатно отримати у власність земельні ділянки.

Зараз ми очікуємо списки від силових структур з переліком тих військовослужбовців, які в рамках зазначеної ініціативи мають право на земельні ділянки”, – підкреслив Сергій Рудик. На сьогодні до банку даних внесено 2521 земельний масив загальною площею 18380,2 гектара. Отже, захисники Батьківщини невдовзі зможуть безкоштовно отримати земельні наділи.

Урядовий портал, Електронні вісті, Insider, Ukrnews.info, Вголос, Fin.org.ua, Фраза, Судебно-юридическая газета, В Час Пик, anyfoodanyfeed, 34 телеканал (Дніпропетровськ), 24.06.2014