17 жовтня 2014 року виконуючим обов’язки начальника Головного управління Держземагентства у Хмельницькій області Лещишиним Русланом Миколайовичем спільно із заступником начальника Відділу Держземагентства у Красилівському районі Хмельницької області Долюком Віталієм Васильовичем було здійснено виїзний прийом в Ледянську  сільську раду Красилівського району Хмельницької області.

На даний прийом на чолі із головою Ледянської сільської ради – прийшло більше ста чоловік для вирішення питань пов’язаних із врегулюванням земельних відносин.

Одним із самих  болючих питань для жителів Ледянської сільської ради було питання отримання у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами села. Протягом чотирьох років громада села зверталась до всіх уповноважених органів з проханням вирішити дане питання, але безрезультатно.

Саме на цьому виїзному прийомі  в.о.начальника Головного управління Держземагентства у Хмельницькій області Лещишин Р.М.  вручив місцевим жителям сто тридцять сім наказів «Про надання дозволу на виготовлення проекта землеустрою», за що селяни місцевої громади були  щиро вдячні.